Åpningstider:
man. - fre. kl. 8 -16

Tlf. 66 78 65 00
post@askertannhelse.no

Asker Tannhelse
Smuget 1b
1383 Asker

Våre eksperter

Hos Asker Tannhelse treffer du syv spesialister som til sammen har omfattende utdanning og erfaring innen sine fagfelt.


Tone Berge Enger, Kjeveortoped

Tone Berge Enger er spesialist i kjeveortopedi. Hun har sin grunnutdanning fra Universitetet i Oslo (2003-2008) og tok også sin spesialisering ved Universitet i Oslo (2012-2015). Hun har en doktorgrad fra UiO og Boston University og disputerte i 2014. For mer informasjon følg link; Tones doktorgrad. Tone jobber deltid i Asker kombinert med kjeveortopedisk praksis på Kolbotn.


Cathrine E. Haugland, Kjeveortoped

Cathrine E. Haugland er spesialist i kjeveortopedi, det vil si tannregulering. Hun tok tannlegeeksamen ved det Odontologiske fakultet ved Universitetet i Oslo i 1992 og spesialisteksamen samme sted i 2000. Haugland har jobbet åtte år som allmentannlege og som spesialist i 12 år. De siste åtte årene i Asker.


Torstein Tryti, Kjeveortoped

Torstein Tryti er spesialist i kjeveortopedi (tannregulering). Han er utdannet ved Universitetet i Oslo i 1968, og tok spesialistutdanning samme sted i 1972. Fra 1974 hadde han egen spesialistpraksis i Asker i kontorfellesskap med kjeveortoped Knut Ross, og senere med kjeveortoped Cathrine E. Haugland. Tryti har i 20 år drevet kjeveortopedisk praksis èn dag i uken på Tåsen og i en periode vært lærer ved spesialistutdanningen for kjeveortopeder ved Universitetet i Oslo. Han arbeider nå deltid i spesialistpraksisen Asker Tannhelse.


Erik Lange, Endodontist

Erik Lange tok tannlegeeksamen i 1984. Han jobbet i en spesialistpraksis frem til 1992. Han tok sin spesialisteksamen i endodonti (rotfyllinger) og behandlinger relatert til dette, inkludert små kirurgiske inngrep, i 1993. Så startet han egen spesialistpraksis i Asker. Frem til 2004 var han også i deltidsjobb som lektor ved Tannlegehøyskolen. Lange har også hatt styreverv i Oslo Tannlegeselskap og deltar nå i et forskningsprosjekt i regi av kompetansesenteret for Østlandet.


Anders Rye, Protetikk

Anders Rye er tannlege med spesialitet innen protetikk, det vil si kroner, broer og implantatarbeider. Han er utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 1995. Rye tok senere sin spesialutdanning samme sted, og er i dag instruktørtannlege ved det Odontologiske fakultet i tillegg til sin praksis hos Asker Tannhelse.

Randi Dahl Espeland, Endodontist

Randi Dahl Espeland er utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 1979 og ble ferdig utdannet spesialist i endodonti ved samme sted i 1997. Hun har hele tiden arbeidet i privatpraksis i Oslo-området og jobber nå som spesialist og allmenn-tannlege hos Asker Tannhelse og på Bekkestua.

Morten Enersen, Periodonti

Morten Enersen er tannlege med spesialitet i periodonti, (tannkjøttsykdommer). Han er utdannet tannlege fra Det Odontologiske Fakultet, Universitetet i Oslo i 1979 og har spesialistutdannelse fra Universitetet i Bergen i 1984.  Deretter drev han i mange år kombindert almen og spesialistpraksis på Nesbru og Slependen før han i 2008 forsvarte sin doktorgrad i oral mikrobiologi, tilknyttet tannkjøttsykdommer. Morten er nå ansatt som førteamanuensis ved Institutt for Oral Biologi, Det Odontologiske Fakultet, Universitetet i Oslo der han både underviser og forsker. I 2006 fikk han en forskningspris for en av sine publiserte forskningsartikler. Morten arbeider deltid ved Asker Tannhelse der han både gjør noe vanlig tannlegearbeid i tillegg til spesialistbehandling som også inkluderer implantatkirurgisk behandling.

Ved å klikke på linken under kan du se hva Morten arbeider med ved Institutt for Oral Biologi:

http://www.odont.uio.no/iob/personer/vit/morteene/index.html

Cecilie Attramadal, Allmenntannlege

Cecilie G.Attramadal tok tannlegeeksamen ved Det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo, i 1992. Hun jobbet i privatpraksis i Bærum i 6 år, og har arbeidet siden 1993 i spesialistpraksis i Oslo og fra 1996 i Asker. Hun har en stipendiat stilling ved Det odontologiske fakultet, Institutt for oral biologi, hvor hun holder på med et doktorgradsarbeid og underviser bl.a. i oral patologi.

Akutt behov utenom vår åpningstid?

Ring Tannlegevakt Oslo Kommune
Schweigaards gate 6
0185 Oslo
Tlf 22 67 30 00

Asker Tannhelse
Smuget 1b
1383 Asker

Åpningstider:
man. - fre. kl. 8 -16

Tlf. 66 78 65 00
post@askertannhelse.no

Foto: Katrine Lunke

Asker Tannhelse
Smuget 1b
1383 Asker


Åpningstider:
man. - fre. kl. 8 -16

Tlf. 66 78 65 00
post@askertannhelse.no